vineri, 19 ianuarie 2024

Servicii Profesionale de Tractare Auto în Constanta și Județul Constanța

 


Servicii Profesionale de Tractare Auto în Constanta și Județul Constanța

Cu sediul nostru în zona industrială a Constanței, suntem specializați în efectuarea promptă a serviciilor de tractare auto în Murfatlar și în toate zonele județului Constanța, extinzându-ne și în afara acestuia.

Intervenim rapid oriunde este nevoie, oferind servicii de tractare auto cu auto platformă și transport autoturisme, inclusiv utilitare și utilaje cu o greutate de până la 4,5 tone. Echipamentele noastre autospecializate, Renault Master și Renault Midlum, asigură o performanță de încredere.

                                           SUNA ACUM

Ne distingem prin seriozitate și rapiditate, respectând în același timp regulile de circulație și garanțiile necesare. De-a lungul timpului, clienții noștri ne-au recomandat pentru promptitudinea serviciilor de tractare auto, experiența în transport și reparatii auto.

Firma noastră are ca obiectiv extinderea ofertei de servicii, menținând în continuare standarde ridicate de calitate, transparență și corectitudine. Suntem mândri că am construit relații de parteneriat nu doar în întreaga țară, ci și în Bulgaria.

Serviciile noastre cuprind:

Tractare și transport autoturisme, utilitare și utilaje până la 4,5 tone.

Transport ambarcațiuni cu dimensiuni până la 6 metri.

Asistență rutieră și depanare auto în funcție de complexitatea problemelor.

Parcare auto pazită pentru vehiculele defecte sau avariate.

Long-term parking pentru autoturisme care necesită staționare prelungită.

Transport în regim taxi pentru persoanele afectate de defectiuni sau accidente.

Reduceri în funcție de numărul mașinilor tractate.

Inchiriere auto.

Diagnoza auto computerizata pentru o gamă variată de autoturisme și camioane.

Echipa noastră de profesioniști lucrează non-stop, oferind seriozitate, respect, siguranță și profesionalism. Descoperiți pe site-ul nostru informații utile în secțiunea de Blog și pe canalul nostru de YouTube.

Indiferent de locație, suntem aici pentru a vă ajuta în caz de problemă tehnică sau accident. Apelați la Tractari Auto Constanta BulRom pentru servicii de calitate la cele mai bune prețuri. Drumuri bune și asfalt uscat vă dorim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu