vineri, 6 mai 2016

Sfaturi despre INMATRICULARI BULGARIA,preturi,recomandari,capcane.

Garantam seriozitatea si siguranta tranzactiei.


Lucram cu parteneri seriosi in DOBRICH , VARNA ,SHUMEN care ne asigura sprijinul si la eventualitatea revinzarii autoturismului.
Ca si feed-back privind calitatea serviciilor apasati AICI o sa gasiti si multe raspunsuri la intrebarile dvs.
Gasiti si o parte din intrebarile si nedumeririle normale inaintea unei inmatriculari in BG.Cititi cu rabdare toate paginile si apoi va rugam sa ne contactati.
Link site verificare online asigurari Bulgaria 
Link site verificare online ITP Bulgaria 
Link model ITP legal Bulgaria
Foto din BG de la statiile ITP. Link 1 Link 2

Tarifele de inmatriculare variaza in functie de masina.
ATENTIE!Foarte multe anunturi cu inmatriculare la 350 euro si ASIGURARE PE 1 AN cand de fapt dupa inmatriculare se declara masina vanduta si se recupereaza banii pe asigurare pentru celelalte 9 luni masina ramanand asigurata DOAR pe 3 luni in pofida faptului ca la inceput a fost emisa pe 1 an si este tiparita pe 1 an.
In PRETUL INMATRICULARII sunt incluse:
- Inmatricularea masinii - ECO taxa
- Asigurarea pentru 12 Luni
- Cartea Verde pentru 12 Luni
- ITP-ul pentru 12 Luni
- PROCURA NOTARIALA tradusa si legalizata
Suna acum: 0764.955.711 
Astfel pentru masini sub 120 kw tariful de inmatriculare este intre 350euro-480euro la care se poate adauga tariful de tractare pe ruta NEGRU-VODA (RO)-Dobrich(BG) in valoare de 50 euro.
Tariful pentru masini peste 120 kw este de appx 600-700 euro urcind direct proportional cu puterea masinii.Pentru aceste masini este necesara o calculatie de pret inainte.La fel si in cazul masinilor cu probleme.Tarifele includ toate taxele inclusiv asigurare si carte verde,procura si contract ,legalizate si traduse si in romaneste,cartea masinii,talonul masinii,cardul de asigurare,cardul de itp(kat),si stikerele aferente asigurarii si itp-ului.Preturi de la 350 euro.Tarife tractare pentru Bulgaria cu plecare din Constanta ,incepand de la 50 euro.

1.Pachetul A -350 EURO-inmatriculare pe PERSOANA FIZICA bulgara si ASIGURARE 3 LUNI
2.Pachetul B-430 EURO-Inmatriculare pe FIRMA bulgara si ASIGURARE 1 AN
3.Pachetul C-480 EURO-Inmatriculare pe PERSOANA FIZICA bulgara si ASIGURARE 1 AN.
Cei care vor inmatriculare pe numele lor trebuie sa aiba CETATENIE sau REZIDENTA in BULGARIA sau contacteaza firmele de leasing de la RUSE.Noi nu oferim acest serviciu.

Suna acum: 0764.955.711 

Atentie la acte FALSE! ITP in Bulgaria fara masina =100% FALS,Au aparut "intreprinzatori" care vin si va fac foto ei la masina si spun ca le trimit in BULGARIA,sunt impostori care va vor da acte false si dvs. o sa aveti dosar penal.Atentie si la asigurari,o asigurare mai ieftina inseamna ca este falsa.Verificati-va actele pe linkurile rosii de mai sus.
Atentie la ITP-ul facut in ROMANIA!Recunoscut NUMAI in Romania! 
Cei care au ITP-ul facut in ROMANIA in cazul in care sunt vinovati de un accident nu vor fi despagubiti de asigurarile bulgare ,chiar daca asigurarea este valabila,deoarece nu este recunoscut ITP-ul de Romania si astfel vor plati integral reparatiile pentru daunele produse.

Atentie la acte FALSE-ITPfara masina=100% acte false!

Lucruri importante privind inmatricularea in BG:

Incerc sa sintetizez cele mai importante aspecte ,pe care multi le scapa din vedere chiar la achizitia masinilor,ce pot face diferenta intre a reusi sau nu inmatricularea in BG.br> 1.Esential este ca SERIA DE SASIU sa fie vizibila(in totalitate-fiecare cifra si fiecare litera).Aceasta serie de sasiu sa nu prezinte urme de interventie autorizata si sa fie identica cu cea din acte.In proportie de peste 70% din clienti nu verifica seria de sasiu la achizitia masinii(diverse motive).
2.A devenit din ce in ce mai importanta SERIA MOTORULUI.Inainte nu conta daca este si parca auzeam refrenul:"-Nema seria"....dar lucrurile s-au schimbat.Este bine sa verificati sa existe si sa fie vizibile.Si daca sunt si cele din acte este OK.
3.Fara folii pe geamuri.De nici un fel.
4.Fara inscriptionari pe masina.
5.Nu se trece cu parbriz crapat.
6.Se subintelege ca toate actele masinii trebuie sa fie OK.(specifice fiecarei tari de achizitie).Atentie ca in ITALIA este o moda se se vinda masini care sunt puse gaj la diverse banci.Pe actul de propietate este pusa o stampila care atesta acest lucru.

Ar mai fi de adaugat ca este rocomandat sa aveti copii xerox dupa actul de identitate(cartea de identitate) si dupa actele celor pe care vreti sa ii trece-ti pe procura.Este recomandabil sa pai aveti pe procura pe inca cineva apropiat...in caz de doamne fereste.
Mare atentie la cei care vor sa inmatriculeze masini pentru transport persoane.Bulgarii nu mai accepta masinile transformate de marfa in cele de persoane(chiar cu scaune originale si centuri).Azi un SPRINTER modificat cu 10+1 parca nu a primit decit ce avea in acte...2+1 cu toate ca avea geamuri,scaune ,centuri ,usa si bare de fixare....Si un Vito mixt de 5+1 a primit tot 2+1...
ACTE NECESARE
Cartea de Identitate autovehicolului
Talonul autovehiculului
Contractul de vanzare -- cumparare
Placutele cu numerele de inmatriculare
Procuri sau alte documente specifice anterioare
Imagini de la o statie ITP din BG.
Imagini de la o statie ITP 2 din BG.
Inmatriculari Bulgaria "pe numele meu".
De la inceput trebuie precizat ca pentru a putea inmatricula o masina in Bulgaria "pe numele meu" trebuie ca persoana respectiva sa posede BULETIN DE BULGARIA.
Ca sa posede buletin de Bulgaria acestra trebuie ca intii sa aiba REZIDENTA.

Pentru a se obtine REZIDENTA ar fi 2 variante:
A.Cumpara un imobil in Bulgaria si apoi plateste asigurari medicale in jur de 250 euro pe an.
B.Inchiriaza un imobil,are un contract de munca de la o firma BG si plateste asigurari medicale in BG.

Asa arata un BULETIN DE BULGARIA PENTRU REZIDENTI.
Toti cei care nu parcurg acesti pasi dar li se spune ca inmatriculeaza pe"numele lor" sunt mintiti si pacaliti.
De fapt inmatricularea se face pe o firma bulgareasca de tip leasing iar cetateanul roman este trecut in acte ca si UTILIZATOR.
Firmele care sunt de buna credinta fac un contract de vinzare-cumparare apoi ,tradus si legalizat prin care orice ar fi masina ramane propietatea cetateanului roman.
Firmele mai putin bine intentionate dau doar un contract de leasing ,netradus dar spun ca este contract de vinzare-cumparare si astfel dupa 1 an romanul nostru se trezeste ca are de platit rate sau i se ridica masina(caz intimplat cu 5 masini odata in Mangalia).
Aceste inmatriculari "pe numele meu" se pot face numai si numai la RUSE.In nici un alt oras din Bulgaria nu este posibil. Asa ca ATENTIE la NEATENTIE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu