marți, 27 ianuarie 2015

Samsar & Geambas &Vanzator de masini SH.-Cateva sfaturi si constatari.




Recent din motive legate de situatia financiara din Europa la si din cauza faptului ca producatorii au inceput sa fabrice masini cu intretinere foarte scumpa si de unica folosinta, vanzarile de masini noi au scazut, romanii pe preferand achizitia de masini second hand.
Dar aici intervine o întreaga bataie de cap, care incepe cu gasirea masinii potrivite bugetului si dorintelor si se finalizeaza cu bucuria primei plimbari cu masina mult dorita si visata.
Nu trebuie sa fii mare expert in mecanica ,ci mai mult un cunoscator al psihologiei umane pentru a vedea daca masina este ceea ce pretinde vanzatorul ca este.
Denumirea de  SAMSAR  nu are o conotatie negativa in limba romana in schimb cea de GEAMBAS are conotatie negativa spre hotie.

Continuarea articolullui o puteti citi pe celalalt blog. 

Puteti citi si sfaturi achizitie autoturism. 

English Version



Recently reasons relating to the financial situation in Europe and because the manufacturers have started making cars very expensive maintenance and disposable, new car sales have declined, preferring the Romans used car purchase.

But here comes a whole headache that begins with finding the right car budget and desires and ends with the joy of the first car rides much desired and dreamed.
There must be great expert in mechanics, but more a connoisseur of human psychology to see if the car is what the seller claims it is.
Name of Samsar has a negative connotation in Romanian instead of coper has the negative connotation for theft.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu