miercuri, 12 februarie 2014

Inmatriculari Bulgaria Constanta+Asigurari Bulgaria+ITP Bulgaria

Inmatriculari autoturisme BULGARIA

Garantam seriozitatea si siguranta tranzactiei.Lucram cu parteneri seriosi in DOBRICH , VARNA ,SHUMEN care ne asigura sprijinul si la eventualitatea revinzarii autoturismului.
Ca si feed-back privind calitatea serviciilor apasati AICI o sa gasiti si multe raspunsuri la intrebarile dvs.


Gasiti si o parte din intrebarile si nedumeririle normale inaintea unei inmatriculari in BG.Cititi cu rabdare toate paginile si apoi va rugam sa ne contactati.

 Tarifele de inmatriculare variaza in functie de masina.Astfel pentru masini sub 120 kw tariful de inmatriculare este intre 300euro-450euro la care se poate adauga tariful de tractare .
 Tariful pentru masini peste 120 kw este de appx 600-700 euro urcind direct proportional cu puterea masinii.Pentru aceste masini este necesara o calculatie de pret inainte.
La fel si in cazul masinilor cu probleme.


Tarifele includ toate taxele inclusiv asigurare si carte verde,procura si contract ,legalizate si traduse si in romaneste,cartea masinii,talonul masinii,cardul de asigurare,cardul de itp(kat),si stikerele aferente asigurarii si itp-ului.
 Asiguram anual si reinoirea actelor la firme recunoscute .
 Pentru efectuarea unei calculatii avem nevoie de trimiterea pe mail a unei copii dupa cartea de identitate (cea mare maro plasticata) Imagini de la o statie ITP din BG.

  Atentie la acte FALSE-ITPfara masina=100% acte false!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu